Moda Endüstrisinin 45 yıldır Buluşma Noktası: Première Vision

Première Vision (PV) 1973 yılında Lyons'ta bulunan ipek endüstrisinden on beş sektör profesyoneli tarafından bir platform olarak yaratıldı. Bugün, yılın farklı dönemlerinde, dünyanın farklı şehirlerinde moda profesyonellerini bir araya getiren, trendler konusunda besleyen, ilham veren Première Vision moda endüstrisi için en yaratıcı, en yeni çalışmaları bir araya getirerek benzeri görülmemiş buluşmalara imza atıyor.

PV, tekstil sektöründen iş insanlarının işbirliği yapmak, teknik bilgilerini paylaşmak, iş fırsatlarını geliştirmek için Paris ve New York'ta düzenlediği fuarlarla bir araya getiren dev bir organizasyon olarak etkinliklerine devam ediyor. Ayrıca, PV zaman zaman diğer ticaret ya da moda merkezi şehirleri de etkinlik takvimine ekleyerek farklı bakış açılarını bir araya getiriyor.

Trendler, Renkler ve Tüm Yenilikler PV'de

Sektör genelininin sezon çalışmalarını ilk kez sunduğu PV organizasyonları, mevsimlik renk ve kumaş trendlerini, trendlerin gelişimini koordineli olarak tanıtarak moda profesyonelleri için ayrı bir önem taşıyor. 

Her yıl tekstil sektörüne iplik, kumaş, deri, aksesuar, akıllı yaratımlar, tasarımlar gibi pek çok pencereden bakmayı sağlayan PV organizasyonlarında sektör oyuncuları, tasarımcılar, stilistler, yöneticiler iş birliği imkanı ve iş fırsatı yakalıyor. 

Ayrıca, spor ve performans malzemeleri konusunda Première Vision Sport, denim konusunda Denim by PV etkinlikleri ile spor giyim ve tekstilini, denim üreticilerini de içine alan buluşmalar düzenleyerek tek yerde tüm kaynakları bir araya getiriyor.

PV PARİS'TE SİZLERİ BEKLİYORUZ!

Yılda 12 etkinlikle, 5.200 büyük endüstri oyuncusu ve 180.000 uluslararası ziyaretçiyi ağırlayan PV'ye bu yıl Özen Mensucat olarak, bizim de katılacağımız duyurmaktan mutluyuz. Özen'in yeniliklerini ve sürdürülebilir koleksiyonlarını siz ziyaretçilerimizle bir araya getireceğimiz için heyecanlıyız.

Kapılarını 8-10 Şubat tarihlerinde ziyaretçilere açacak olan organizasyonda İlkbahar/Yaz 2023 sezonuna damgasını vuracak trendler, akımlar, renk ve teknikler sergilenecek. 

Sürdürülebilir modanın çok önemli olduğu bu süreçte, PV Paris'te doğal boyama koleksiyonlarımızı, doğal elyaf, rejenere selüloz, geri dönüşümlü hammadde içeren koleksiyonlarımız ve daha pek çok yeniliklerimizle karşınızda olacağız.

Yaratıcılığı çalışmaları yakalamak, ilham verici moda bilgilerini sunmak için inovasyon ve trendleri özetlemek ve bunları sektör profesyonelleri ile paylaşmak, küresel ticaretin nabzını tutmak amaçlarını taşıyan PV tekstil endüstrisinin gelişimine katkı sağlıyor. Özel Mensucat olarak, biz de, bu yıl ana etkinlik olarak kabul edilen PV Paris'te, 8-10 Şubat 2022 tarihleri arasında sürdürülebilir koleksiyonlarımızı ve yeniliklerimizi sunmak için katılım sağlayacağımızdan mutluyuz. 

ÖZEN'İN SÜRDÜRÜLEBİLİR KOLEKSİYONU PV PARİS'TE

Aylık olarak hazırladığımız bültenlerimizde, bu güne kadar farklı koleksiyon gruplarımız hakkında bilgiler verdik. 8-10 Şubat'ta web sitemizden incelediğiniz, kartelalarımızda gördüğünüz ürünlerimizi, yenileriyle birlikte sizlerle paylaşacağız. 

PV Paris'te 5P47 nolu standımıza bekliyoruz! Koleksiyonlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizi sosyal medyada takip edebilir, web sitemizden ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Temmuz 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org