TEKSTİLDE YEŞİL KİMYA ÇÖZÜMLERİ

Sürdürülebilir üretim için geliştirilen yeni kimya tasarımları, keşfedilen hammaddeler doğa dostu üretim yapmayı mümkün hale getiriyor. Biz de, Özen Mensucat olarak, sürdürülebilir üretim sistemlerinin takipçisi ve uygulayıcısı olmaya devam ediyoruz. Bu nedenle, ticari üretime entegre edilmesi kolay, pazarın ihtiyaç duyduğu sürdürülebilir inovasyonları uygulamak için dünyanın önde gelen çevre odaklı markalarıyla, çözüm ortaklarıyla işbirliğine geçiyoruz.

Bu ayki bültenimiz aracılığıyla sizlere, yeni bir sistemle ürettiğimiz ve talep edeceğiniz her tür kumaşa uygulanabilen yosun bazlı kaplama sistemlerini anlatmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, hemen hemen tüm giysiler ve tekstil ürünleri performans özelliklerine göre bir apre veya işlem içermektedir.

Bugüne kadar uygulanan geleneksel yöntemlerin çevreye bıraktığı önemli etki ve atıkları yenilikçi sistemler yardımıyla azaltabiliyor, bazılarını ise sıfırlayabiliyoruz. Yenilenebilir, doğal hammaddelerden elde edilen, yeşil kimya çözümleri sunan tekstil apre markası miDori® - Beyond Surface Technologies ile işbirliğimiz sonucunda yosun bazlı apre uygulamalarına başladık ve ilk koleksiyon ürünümüzü hazırladık. Bu yöntemin kullanılması karbon emisyonlarını önemli ölçüde düşürürken, ürüne yüksek düzeyde tekstil performansı kazandıran bir yenilik sunuyor.

YEŞİL KİMYA ÇÖZÜMLERİNİN DOĞA DOSTU SONUÇLARI:

* Tekstil endüstrisi kaynaklı karbon emisyonlarını ortadan kaldırır/düşürür.

* Kimya endüstrisinin toksik tehlikelerini ortadan kaldırır.

* Hava ve suya tehlikeli düzeyde zararlı maddeler salınmaz.

* Fosil yakıt kullanılmadığı için enerji kullanımını azaltır.

Daha İyi Bir Çevre, Performans ve Deneyim

Her tür kumaşa uygulanabilen yosun bazlı apre uygulamaları tamamen doğal bir ürün olduğu için, yeşil üretim sürecimizi destekliyor, sürdürülebilir modaya yeni bir soluk getiriyor.

%100 yosundan elde edilen aprelerin uygulandığı kumaşlar dökümlülük ve yumuşaklık kazanıyor, ayrıca yüksek su emme özelliğine sahip oluyor. Yosunun nem dengesi sağlayan özelliği sayesinde cilt dostu, tamamen doğal oluşuyla doğa dostu bir ürün ortaya çıkıyor.

BENZERSİZ miDori® APRELİ ÜRÜNLERİMİZİ KEŞFEDİN

BE PURE koleksiyonlarımıza düşük karbon izine sahip, tekstil performansı yüksek ve mükemmel dayanıklılık sağlayan çevre dostu ürünler ekleyerek sürdürülebilir modayı desteklemeye devam ediyoruz.

Sürdürülebilir üretim önceliğimize odaklanarak ürünler tasarlıyor, son teknolojinin ürünü olan MIDORI kumaşımızı yeşil kimya çözümleriyle üreterek beğeninize sunuyoruz. MIDORI ve yosun bazlı apre uygulamalarıyla ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sürdürülebilir modaya yönelik yenilikçi çözümlerimiz ve özel koleksiyonlarımız hakkında bilgi almak için Instagram hesabımızı takip edin.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org