Doğal Boyanın Dokunuşlarıyla Gelen Giyim ve Uyku Sağlığı

İklim değişikliği ile ısınan hava, stres ve daha pek çok nedenle ortaya çıkan uyku bozuklukları sağlıklı yaşam koşullarının oluşmasını da olumsuz yönde etkiliyor. Oysa, uyku artık beslenme ve egzersizle birlikte kişisel bakımın üçüncü önemli unsuru olarak görülüyor.

Uyku bozukluklarında uyurken giydiklerimizin etkisinin büyük olduğunu düşünerek rahat bir uyku sağlayacak doğal boyama koleksiyonumuzu hazırladık. Yenilenmiş ve ışık haslığı güçlendirilmiş Be Pure Natural Dye Projemizi keşfe hazır mısınız?

Yeni doğal lifler, bio bazlı apreler ve doğal boyamalarla geliştirdiğimiz kumaşlarımız sürdürülebilir ve rahatlığı ön planda tutacağınız koleksiyonlarınızda sizlere eşlik edecek.

Doğal Liflerle Tasarladık,  Doğal Boyama ile Renklendirdik

Be Pure Natural Dye Projemizde, Oeko-Tex, GOTS, Organic ve Regenagri gibi dünya çapında önemli ve geçerliliği olan pek çok sertifika sahibi olan bir üretici olarak, bu koleksiyonu sadece doğal boyalı ürünlerle geliştirmenin ötesine geçmek istedik. Geliştirdiğimiz kumaşların liflerini ve aprelerini uyku sırasında nefes alabilirliğini, dinlendiriciliğini, rahatlatıcı etkilerini gözeterek seçtik.

Bu nedenle organik pamuk, keten, modal gibi tamamen doğal lifleri kullanarak, doğa ve cilt dostu aprelerle yumuşak ve iyi hissettiren dokunuşlar yakaladık. Renklerin daha uzun ömürlü olması için ışık haslığını güçlendirdik. Doğal boyamalarla yakaladığımız yeni sezon renklerini pastel ve doğal renkler olarak iki farklı renk paletinde birleştirdik. 

Neden Doğal Boyama?

Biyolojik olarak parçalanabilir olması ve toksik olmayışı cilt ve çevre dostu ürünler ortaya çıkmasını sağlar. 

Doğal su kaynaklarını kimyasallar ve renklendiricilerden korur. 

Yüksek tutunurluğu sayesinde su ve enerci tüketimini önler.

Atık bitki ve orman ürünlerinin boyar hammadde olmasıyla geri kullanımını destekler.

Doğal boyama sonrası oluşan bitki posaları gübreye dönüşebilir.

Yeni Renkleri, Yüksek Işık Haslığı ile Be Pure Doğal Boyama Koleksiyonumuz

Doğal boyalı koleksiyonumuzu geliştirirken biyo bazlı, cildi koruyan ve sağlığı artıran cilt bileşenleri ve teknolojileri sunmak için bilimin öncülüğündeki yenilikçi çözüm ortaklarıyla çalıştık. 

İyi ve güvenli uyku deneyimine, doğal liflerin dinlendirici gücüne ve giyim konforuna odaklandığımız doğal boyama koleksiyonumuz rahat ve sağlıklı bir giysi koleksiyonu tasarımınızı garanti ediyor. 

Pastels renk grubunda soft sarılar ve pembe tonları sizi karşılarken, Neutrals renk paletinde toprak ve orman renklerinin doğal güzelliklerini yakalayabilirsiniz. 

Kumaş karışımlarımız ve doğal boyama renklerimizle ilgili satış ekibimiz size bilgi vermek için sabırsızlanıyor. 

 

Daha fazla bilgi edinmek için bizi sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Temmuz 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

Nisan'24

HAZ'24

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org