THERMOLITE® EcoMade Teknolojisi ile Sıcak ve Çevre Dostu Bir Sonbahar/Kış Sezonu

Pek çok tüketici, hazır giyim sektörünün gezegen üzerindeki etkisinden endişe duyarken, üretici olarak bizler minimum etkiyi oluşturan çevre dostu üretim çözümlerini geliştiriyoruz. 

Doğa dostu üretim süreçlerinde doğal boyama, doğal elyaflar, yeşil kimya çözümleri ve geri dönüşümle sürdürülebilir moda için inovasyonlara devam ediyoruz. 

Bu inovasyonlardan biri de THERMOLITE® EcoMade Teknolojisi. THERMOLITE® EcoMade merkezine geri dönüşümü alan, azaltılan çevresel etki ve artırılan giyim faydasının önemli bir kombinasyonu. 

AW 25-26 Koleksiyon tanıtımlarımıza başlarken, sizlere THERMOLITE® EcoMade Teknolojisini anlatmak ve bu teknoloji ile hazırladığımız kumaşları tanıtmak istiyoruz. 

THERMOLITE® EcoMade Teknolojisi Nedir?

Her türlü aktiviteye, giysiye, aksesuara ve tüketici ihtiyaçlarına hafifleten çözümler getiren THERMOLITE® EcoMade kalıcı sıcaklık sağlamak üzere tasarlanmış bir ürün.

Kullanılan polyester elyafın %100 tekstil atıklarından geri dönüştürülmüş olmasıyla sürdürülebilir modayı ve Özen'in çevre dostu üretim anlayışını destekliyor.

THERMOLITE® EcoMade Neler Sağlar?

* Tüketicilerin istediği ısınma çözümünü sunar.

* Sıcak tutan fonksiyonel bir kumaş tasarımı için en kullanışlı elyaftır. 

* Hafifliği ve yumuşaklığı ile ikinci bir cilt gibidir, iyi hissettiren bir giyim deneyimi sağlar. 

* Islandığında bile mükemmel hafiflik, sıcaklık ve yumuşaklık sağlar ve çabuk kurur.

* Kumaşa kazandırdığı uzun ömür, dayanıklılık özellikleriyle yüksek performans sunar.

* Farklı ürün gruplarında kullanılabildiği için çok yönlülüğe uygundur. 

* Daha az çevresel etki için %100 geri dönüştürülmüş elyaftan yapılmış olmasıyla sürdürülebilirlik politikalarınızı destekler. 

Spor giyim, dış giyim, hazır giyim, outdoor koleksiyonları, iç çamaşırı ve iş kıyafetleri gibi kategorilerinde kullanabileceğiniz THERMOLITE kumaşlar tasarımlarınıza uzun ömürlülük, işlevsellik özelliği katarken %100 tekstil atıklarından elde edildiği için markanızın sorumlu üretim felsefesini destekler.

THERMOLITE EcoMade ile hazırladığımız koleksiyonumuzu keşfetmeye hazır mısınız?

 

THERMOLITE EcoMade Teknolojisi ile 25-26 Sonbahar & Kış

25-26 S/K THERMOLITE Koleksiyonumuzda beyaz, ekru, gri tonları ve lacivert renk paletinin yanı sıra farklı ağırlıklarda kaliteler tasarladık. 

THERMOLITE ECOCOT, THERMOLITE ECOCOT DYED, THERMOLITE ECOVIS, THERMOLITE ECOVIS DYED ve HEAT POINT BRUSH hedef kitlenize sunacağınız yumuşak dokunuşlar ve termal özellikle sezonun vazgeçilmez parçalarını yaratmanızda ve tasarım yolculuğunuzda size eşlik decek. 

Markanızı ve tasarımlarınızı yukarı taşıyacak THERMOLITE ürün grubumuza web sitemizden ulaşabileceğiniz gibi, yeni sezon ürünlerini tanıtmak için heyecanla bekleyen satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Temmuz 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

Nisan'24

MAY'24

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org